Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pro Chemicals Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Izolatii termice industriale
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Realizarea izolatiilor termice industriale are ca principal scop atingerea parametrilor tehnico-economici pentru diverse tipuri de aparate, conducte si utilaje, in concordanta cu cerintele din caietele de sarcini pentru diferiti beneficiari.

Aceste lucrari presupun in principal demolarea izolatiei termice vechi si realizarea uneia noi prin folosirea umatoarelor materiale:

saltele de vata minerala bazaltica vrac confectionate pe santier sau gata confectionate sustinute cu impletituri din sarma de otel, respectand volumetria, densitatea si modul de executie dat de normele tehnice in vigoare.
sustinerea termoizolatiei la conducte se realizeaza cu inele antiglisante si antitasante, iar la aparate se realizeaza cu agrafe de sarma neagra.
Montarea foitei de aluminiu peste izolatie la instalatii cu temperaturi ale agentului termic > 400 grade Celsius, cu rol reflectorizant, de anticondens si impotriva patrunderii prafului sau a apei.
Montarea protectiei din tabla zincata, prin fixarea panourilor din tabla in asa fel incat izolatia termica sa fie protejata impotriva prafului, a apei sau a altor produse daunatoare acesteia. Avantajele realizarii izolatiilor termice industriale sunt:
pastrarea temperaturii agentului termic sau a apei si protectia impotriva inghetului mai ales pe timp de iarna.
protectia impotriva factorilor externi de orice fel.

Principalii beneficiari al acestor tipuri de lucrari sunt: termocentralele (izolatii termice la cazane, electrofiltre, conducte si diverse tipuri de aparate), statii de imbuteliere a diferitelor tipuri de gaze, centrale termice de cartier, etc.
Din Gura in Gura